Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوچکی‌نژاد گفت: امتیازات قانون مدیریت فقط برای کارکنان اداری اعمال شد و سایر معلمان عملاً بخشنامه دولت برای آنها به خوبی اعمال نشد و ضرر کردند. 

جبار کوچکی‌نژاد درباره اعمال امتیازات قانون مدیریت برای معلمان اظهار کرد: در کمیسیون تلفیق بحثی داشتیم که رتبه‌بندی معلمان در جای خود باقی باشد. البته هرچند رتبه‌بندی آن چیزی نیست که در برنامه ششم توسعه تاکید شده است اما همین رتبه‌بندی نیم‌بند و ناقص مبلغی را به حقوق فرهنگیان اضافه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امتیازات فصل دهم قانون مدیریت برای آموزش و پرورش اعمال نشده بود که با بخشنامه اخیر آقای نوبخت ()، فرهنگیان هم مشمول آن شدند اما کار بد دولت این بود که با استناد به اینکه رتبه‌بندی را برای معلمان اجرا کرده، معتقد بود فوق‌العاده شغل برای معلمان معنا پیدا نمی‌کند. بنابراین امتیازات قانون مدیریت را با رتبه‌بندی جمع کردند. 

کوچکی‌نژاد با اشاره به اینکه با این کار، نه رتبه‌بندی را اجرا کردند و نه فوق العاده شغل را، ادامه داد: امتیازات قانون مدیریت فقط برای کارکنان اداری اعمال شد و سایر معلمان عملاً بخشنامه دولت برای آنها به خوبی اعمال نشد و ضرر کردند. 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: متاسفانه مسئولان آموزش و پرورش نیز به طور دقیق سخن نمی‌گویند هم‌اکنون نیز مجلس تعطیل است و پس از باز شدن مجلس باید به کمیسیون آموزش بیایند و پاسخ دهند که چرا این حرف‌ها  را می‌زنند، با اعمال قانون مدیریت، معلمان ضرر کردند و دولت باید امتیازات قانون مدیریت را برای معلمان کامل اعمال کند و این مسئله ارتباطی به رتبه‌بندی ندارد. 

وی با اشاره به اینکه متاسفانه وزیر آموزش وپرورش هم چون جزو دولت است، در این ماجرا با دولتی‌ها همسو است تا معلمان، گفت: رته‌بندی باید مسیر خود را طی کند و موضوع فوق‌العاده ویژه نیز جداست. نمی‌شود امتیازات قانون مدیریت را برای یک دستگاه ۵۰ درصد اعمال کرد و برای معلمان اینگونه نباشد. همه دستگاه‌ها باید در اجرای قانون برابر باشند. 

همشهری/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000HUD برچسب ها: معلمان ، فرهنگیان ، آموزش و پرورش

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: معلمان فرهنگیان آموزش و پرورش امتیازات قانون مدیریت برای معلمان رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۰۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه طرح گذرگاه عابر پیاده با جدیت در شهر تهران اجرا می شود، گفت: ۵۴۰ هزار خودرو بر روی خط‌کشی‌های شهر تهران جریمه شده اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ امروز در خصوص اعمال قانون خودروهایی که بر روی خط‌کشی‌های عابرین پیاده توقف داشتند، اظهار کرد: در 62 نقطه از تقاطع‌های مهم شهر تهران افسران پلیس راهور تهران بزرگ مستقر هستند و هنگامی که چراغ زرد می شود با حرکت دست و با سوت به رانندگان هشدار قرمز شدن چراغ را می دهند تا آنان پشت خط ایست توقف کنند و این موضوع جنبه آموزشی دارد.

وی افزود: اگر خودرویی بر روی خط‌کشی‌های عابر پیاده توقف داشته باشد مسلماً توسط ماموران پلیس  اعمال قانون خواهد شد. 

سرهنگ مومنی گفت: در سال گذشته و در شهر تهران 540 هزار وسیله نقلیه‌ای که در بر روی خط‌کشی عابر پیاده توقف داشته‌اند مورد اعمال قانون قرار گرفته‌اند که روزانه به طور میانگین 1500 خودرو جریمه شده است.

علت صدور "برگ جریمه رانندگی اشتباهی" چیست؟

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: در همین دو هفته اردیبهشت ماه 1403 که طرح گذرگاه عابر پیاده در شهر تهران آغاز شده است، حدود 30 هزار وسیله نقلیه‌ای که بر روی خط‌کشی‌های عابر پیاده توقف داشته‌اند مورد اعمال قانون قرار گرفته‌اند که روزانه بالای 2 هزار مورد بوده است.

مومنی اضافه کرد: هدف از اجرای طرح گذرگاه عابر پیاده اعمال قانون نیست هدف مهندسی ترافیک، آموزش و فرهنگ‌سازی و در نهایت اگر رانندگان قوانین و مقررات را رعایت نکنند اعمال قانون است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • سهم دشتستان از رتبه‌های برتر کنکور افزایش یابد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • جریمه ۵۴۰۰۰۰ خودرویی که بر روی خط عابر پیاده توقف داشتند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند